Rendelési információk

Hogyan add le a játékeszköz rendelésed?

  1. Ellenőrizd le a Rendelésed tartalmát.
  2. Töltsd ki az alábbi mezőket, ahol a *-gal jelölt mezők megadása kötelező.
  3. Válassz fizetési módot. (Amennyiben nem átutalásos fizetési módot választasz, akkor a rendelésed elküldése után egyből ki is tudod fizetni PayPal egyenlegeddel vagy internetes vásárlásra alkalmas bankkártyáddal.)
  4. Jelöld be, hogy elolvastad és elfogadtad az Adatkezelési nyilatkozatunkban és Általános szerződési feltételeinkben foglaltakat.
  5. Végül, kattints a "Megrendelés elküldése" gombra.

Hogyan és mikor kapod meg a rendelésed?

→ A jelenlegi helyzetben, a megnövekedett csomagforgalom miatt kérjük a türelmed. Ugyanakkor megteszünk mindent mi és a csomagoló partnerünk, hogy a csomagod legkésőbb a kifizetést következő munkanapon átadjuk a GLS-nek. Ők pedig várhatóan pár munkanapon belül kiszállítják számodra.

→ A kiszállítás előtt tájékoztatni fognak Téged a részletekről. A futárral pedig telefonon is felveheted a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a részleteket (pl. ha nem felel meg az általuk ajánlott kiszállítási időpont).

→ A szállítási költségek a kosárérték függvényében változnak és az esetlegesen felhsznált kuponnal csökkentett kosárérték alapján számítódnak. (Amennyiben a kosár csak online terméket tartalmaz, akkor szállítási költség nem kerül felszámításra.)

A rendelés összértéke
(kuponbeváltás után)
Szállítási
költség
3.999 Ft alatti rendelés1999 Ft
4.000 – 6.499 Ft között1699 Ft
6.500 – 8.999 Ft között 1299 Ft
9.000 – 10.999 Ft között 999 Ft
11.000 – 12.999 Ft között 699 Ft
13.000 Ft felettIngyenes

Mennyire biztonságos az online rendelés?

Fontosnak tartjuk, hogy mind a fizetésed, mind a csomagod, mind Te is a legnagyobb biztonságban legyél. Ezért:

Ha a "SimplePay bankkártyás fizetés" opciót választod a fizetéshez, akkor a "Megrendelés elküldése" gombra kattintást követően a SimplePay biztonságos vásárlási felületén tudod az online fizetésre alkalmas kártyáddal kifizetni* a termékeid. Ez a megoldás számodra a legkényelmesebb, és teljesen ingyenes! *(Az online fizetés során az OTP SimplePay fizetési rendszeréből nem jut el hozzánk a kártyád lejárati dátumán, utolsó 4 számjegyén és egy tranzakció azonosítón kívül semmilyen más adat sem, ezzel is fokozva a fizetési adataid biztonságát.)

Kifizetett rendelésed, a WebShopIroda csapata készíti össze a legnagyobb gonddal és körültekintéssel számodra, és a GLS futárszolgálata szállítja ki.