-10%

A Játék nem játék 2.

4 490 Ft

Szerző: Besnyi Szabolcs és Nagy Gábor Mápó

Használd tudatosan a játékot, hogy a fegyelmezés helyett a fejlődésre összpontosíthass!

Ismerkedő, bemelegítő, energetizáló, csoport- és párképző, visszahozó, helyszínváltoztató, bizalmi, padban ülve és otthon játszható játékok.

Oldalszám: 224

Készleten

Leírás

Besnyi Szabolcs – Nagy Gábor Mápó

A Játék nem játék! c. könyv sikerén felbuzdulva – amelyet több, mint 8000 példányban eladtak – vágtak bele a szerkesztők a második kötet elkészítésébe.

A Játék nem játék 2. kötetét ajánljuk mindazoknak, akik bíznak a játékban, mint a tanulás egyik lehetséges, hatékony, élvezetes módszerében. Akik szeretnének fejlődni játékvezetőként, de nem csak az eszköztárukat akarják bővíteni, hanem lényeges kérdésekre is válaszokat szeretnének kapni:

Mit lehet kezdeni a kihívást jelentő résztvevőkkel, hogyan válhatnak sikeres mentorokká, miért jó a konfliktus és az ebben rejlő lehetőségeket hogyan lehet kihasználni az egyén és a csoport fejlődése szempontjából?

A módszertant magába foglaló első 102 oldal a két író-szerkesztő a munkája. A szerzők közvetlen hangon járják körbe a módszertani kérdéseket, példákkal, saját munkájuk során gyűjtött tapasztalatok megosztásával teszik érthetőbbé.

A kötet második felében a Kárpát-medence minden tájáról származó, 24 kiváló játékvezető adta közre az általa használt, jól bevált játékok leírását. Több, mint 100 oldalon 105 játékleírás. Ötleteket kaphatunk az ismerkedés elősegítéséhez, az energiaszint emeléséhez, csoport- és párképzéshez, menet közben, padban ülve, otthon játszható és bizalmi játékokhoz.

Praktikus és gyakorlat orientált kézikönyv, amely táblázatokkal, ikonokkal segíti a felhasználót, hogy hogy könnyen és gyorsan találja meg azokat a játékokat, amelyekkel elmélyítheti a csoportjával folytatott munkáját.

Érdekelnek a részletek?

Nézd meg ezt a videót!

További információk

Tömeg0,37 kg
Méretek23 × 16,1 × 1,24 cm
Szerzők

Besnyi Szabolcs és Nagy Gábor Mápó

Oldalszám

224

Játékok száma

105

Játékvezetésről szóló oldalak száma

98

ISBN

978-963-12-7873-6

Kiadó

Katalizátor Pedagógusképző Központ Bt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Játék nem játék 2.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük