A Játék nem játék 3.

4 740 Ft

Szerző: Besnyi Szabolcs, Boros Balázs Mókus és Nagy Gábor Mápó

Oldalszám: 332

A játékleírásokat lejegyezte:  Besnyi Szabolcs, Boros Balázs Mókus, Bőhm Sára, Csizmazia Katalin Csizi, Kaszper Pál, Kiss Ambrus Tamás, Kollarik-Kovács Dominika Domino, Kovács Geri, Lázár Anetta, Papp Bence, Nagy Gábor Mápó, Novics Judit, Szarka Ákos, Zima István

 

Mit mondanak azok, akik már olvasták ezt a könyvet?

„Ez a gyűjtemény bizonyíték, hogy játszva is lehet tanulni. Nemcsak a tananyagra gondolok, hanem azokra a szociális kompetenciákra, amelyek segítenek megkönnyíteni a hétköznapokat. Ebben a könyvben minden erről szól. Precíz játékismertetőkkel ‒ a szabályoktól, szükséges eszközöktől a feldolgozásig ‒, amik egyben inspirálnak is, és lehetőséget hagynak az átgondolásra a saját közösségünkben való felhasználásra.

Alig várom, hogy kipróbáljam őket!”

Kakas Zsuzsa óvodapedagógus

 

„Végre egy újabb játékgyűjtemény! A tőletek megszokott precizitással, szuper leírásokkal. Külön örülök a leírás utáni bővítéseknek, plusz ötleteknek, amivel segítitek a játékok továbbgondolását. Tőletek tanultam, hogy milyen nagy gazdagság van egyetlen játékban. Olvasom és meglódul a fantáziám, hogy mit tanulhatunk vagy illusztrálhatunk ezzel vagy egy másik változatával.

Igazán inspiráló és lelkesítő ez a könyv is!”

Ölvediné Virág Enikő református hitoktató

 

„Miért jó ez a könyv? Ha már sok játékot ismer az ember, azért, ha csak néhányat, akkor azért! Mert eszközök szerint, tematikusan csoportosítva lehet új játékok közül mazsolázni. Mert segít egy csapattal töltött alkalom megtervezésében, és/vagy ha az ember friss játékokkal szeretné bővíteni a repertoárját. Mert trénerként, csoportvezetőként, játszótársként olyan jó, ha van miből és van kitől inspirálódni! És itt igazán remek szakemberektől lehet.”

Vargyas-Tóth Juliska tréner

 

„Örömmel és bátran ajánlom ezt a könyvet azoknak, akiknek a játék nem(csak) játék, hanem fejlődés, tanulás, lehetőség és eszköz; azoknak, akik nem tanítani akarnak, hanem a rájuk bízottaknak új és hasznos tapasztalatokat és élményeket adni, és akik nem veszik véresen komolyan magukat. Nagy öröm, hogy ennek a könyvnek immár a 3. kötetét tarthatom a kezemben ‒ és használhatom a munkám során.”

Labancz Dániel klinikai szakpszichológus

„Mindig lenyűgöz, amikor sok szakember együttműködésével születik valami. Szabi és Mápó összefogásával pedig több hasonló csodának voltam már szemtanúja. 

Amikor ezt a könyvet olvastam, az volt a benyomásom, hogy ezek a játékvezetők, trénerek nagyon értik a mesterségüket, és lendületet kaptam, hogy amikor ismét csoporttal dolgozom, kipróbáljak párat az itt olvasott játékokból. A szöveg közvetlen hangvétele, néhol humora szeretnivaló, ami pedig szakkönyvként, kézikönyvként fontos, hogy a játékok felépítése jól érthető, könnyen használható, alakítható és továbbgondolható.  Alig várom, hogy lássam, hogyan működik az én célcsoportjaimmal!”

 Nádházy Judit tréner, megoldásfókuszú coach

 

Készleten

Leírás

Besnyi Szabolcs – Boros Balázs Mókus –  Nagy Gábor Mápó

Játékok dobókockával, nudlival, labdával 100 labdával, kötélel, kártyával, pénzérmével, kupakkal, csipesszel, texel,babzsákkal, ernyővel Ragadd meg a résztvevőid figyelmét, és tedd érdekesebbé és változatosabbá a programjaidat!

Fókuszban a játékeszközök!

 

Szerezd meg magadnak ezt a könyvet, ha Te…

… pedagógus vagy (általános és középiskolai tanár, tanító, óvodapedagógus, kollégiumi nevelő), … tréner vagy, … civil aktivista, egyesületi vezető, (egyházi) közösség szervezője vagy, … szociális területen dolgozó szakember vagy, … animátor, táborszervező vagy, … egyetemista, diák vagy, … szülő, nagyszülő vagy, … egyik „kategóriába” sem tartozol, de szeretsz játszani.

További információk

Tömeg0,54 kg
Méretek23 × 16,1 × 1,8 cm
Szerzők

Besnyi Szabolcs, Boros Balázs Mókus és Nagy Gábor Mápó

Oldalszám

322

Játékok száma

195

Játékvezetésről szóló oldalak száma

35

ISBN

978-615-6103-02-4

Kiadó

Katalizátor Pedagógusképző Központ Bt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Játék nem játék 3.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…