-6%

Hogy vagy? – kártya

6 290 Ft

Fejlesztő: A Tanulási Zóna kft. csapata

Lapok száma: 90

Készleten

Leírás

85 db. színes kép és a hátoldalon 85 db pozitív megerősítést segítő mondat kezdet (ami nem kapcsolódik a másik oldalon található állathoz). + 5 kártya néhány konkrét játék ismertetésével.

És, hogy mire lehet ezt használni? A határ a csillagos ég! 🙂

Kezdetnek néhány példa:
  • Érzelmek meghatározása, kimutatása: A kártyákon található képek segíthetnek az érzelmek felismerésében és kifejezésében. Legyen szó az aktuális lelki állapotról, egy játék/gyakorlat feldolgozásáról, egy konfliktus helyzetről, vagy éppen egy baráti beszélgetésről.
  • Pozitív visszajelzések adása: A kártyákon található mondatkezdetek segíthetnek a pozitív visszajelzések adásában. Szinte bárhol használhatod, pl. iskolai osztályban, tréningen, munkaközösségekben, civil szervezetben, baráti társaságban, családban…
  • Pár vagy csoportképzés: A kártyákon található képek segítségével könnyedén hozhatsz létre párokat, vagy csoportokat. A célodnak megfelelően válogasd ki a kártyákat, oszd ki a résztvevőknek és kérd meg őket, hogy adott szempont alapján alakítsanak csoportokat.
  • Tanórai felhasználás: A kártyákon található színes képek rendkívül sokrétű felhasználást biztosítanak a tanórákra is.Néhány példa: → Matematika: tippeljék meg, mérjék le a képen látható tárgy súlyát, szöveges feladatok alkotása a képek segítségével. → Környezetóra, biológia: a kiválasztott kártyákon lévő állatokat növényeket sorolják be rendszertanilag. → Ének-zene: társítsanak adott képekhez hozzá illő hangulatú zenét. → Fizika, kémia, környezet: csoportosítsák a kiválogatott kártyákat aszerint, hogy melyiken látható az éghető vagy nem éghető anyag. → Magyar óra: írjanak mondatokat egy kép alapján, ezt alakítsák át, diktálják le egymásnak tollbamondásként.
  • Történet mesélés: A kártyákon található sokféle fotó lehetőséget biztosít történetek kitalálására, felidézésére, vagy akár a vágyott tervek megfogalmazására.
 

Nézd meg a videót!

 

További információk

Tömeg0,463 kg
Fejlesztők

Kis-Szölgyémi Ákos, György Dávid Anita, Nagy Gábor (Mápó), Besnyi Szabolcs, Tóth Réka, Kiss Ambrus

Lapok száma

90

Játékok száma

Közelít a végtelenhez :-)

Kiadó

Tanulási Zóna Kft.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hogy vagy? – kártya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…